Кадър БНТБившият президент на САЩ Доналд Тръмп получи добра новина. Той бе

...
Кадър БНТБившият президент на САЩ Доналд Тръмп получи добра новина. Той бе
Коментари Харесай

Тръмп е претендент за Нобелова награда за мир

Кадър Българска национална телевизия

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп получи добра вест. Той  бе номиниран за Нобелова премия за мир от естонски десен популист. Яак Мадисон, член на Консервативната национална партия на Естония, който сега е евродепутат, стимулира през днешния ден предлагането си с това, че Тръмп е първият американски президент от 30 години насам, който не е почнал война, до момента в който заема поста.

" Също по този начин, под неговото управлението, бяха подписани няколко мирни съглашения в Близкия изток, допринасящи за мира и стабилността в района ", написа Мадисон на страницата си във Facebook.

Друга номинация за Нобеловата премия за мир е лидерката на беларуската съпротива Светлана Тихановска, заяви организация " Болтик нюз сървис ", като се базира на свои източници.

Съобщава се, че номинацията на Тихановска е препоръчана от литовския президент Гитанас Науседа, въпреки че негов представител отхвърли да разяснява тази информация.

Предложенията за тазгодишната Нобелова премия за мир се одобряваха до края на януари, отбелязва ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР